Bilecik'ten Kısa

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Belediyespor Basketbol takımı ile bir araya geldi.

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Belediyespor Basketbol takımı ile bir araya geldi.

Yağcı, Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi 5. Grupta mücadele eden ve grupta 5 maçta 5 galibiyet alan Bilecik Belediyespor teknik heyeti ve oyuncularıyla bir araya gelerek, sohbet etti.

Hafta sonu deplasmanda Antalya Kepez Belediyespor ile karşılaşacak olan Belediyespor'a başarı dileğinde bulunan Yağcı, takımın sezona iyi başladığını ve yaptıkları 5 maçı kazanarak grupta iddialı olduklarını gösterdiklerini söyledi.

Reklam
Reklam

-Bozüyük TSO'dan kredi protokolü

(Fotoğraflı)

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası ile Garanti Bankası Bozüyük Şubesi arasında ticari ve gayri nakdi kredi tahsis edilmesine ve kullandırılmasına ilişkin protokol imzalandığı bildirildi.

TSO'dan yapılan açıklamada, TSO Yönetim Kurulu Başkanı Habib Esel, Meclis Başkanı Osman Tekeli, yönetim kurulu üyesi Buğra Levent, Ahmet Aksa, Sabri Katrancı ve Genç Girişimciler İl Başkanı Fikret Karaçalı ile Garanti Bankası Bozüyük Şube Müdürü İsrafil Tekin'in hazır bulunduğu törende, protokolün imzalandığı kaydedildi.

Protokolden, kredilerden iflas etmemiş, elinde olmayan sebeplerle işleri iyi gitmeyen ve mali durumu bozulmuş olan dürüst borçluları korumak için kabul edilmiş bir hukuki ilan etmemiş, tasfiyeye girmemiş, devlet ihalelerinden yasaklı olmayan ve ticari açıdan faal durumda olan kuruluşların yararlanabileceği bildirildi.

Muhabir: Muhsin Arslan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: