Bilecik'ten Kısa Kısa

Türkiye Tenis Federasyonu tarafından Sakarya Tenis Akademisi'nde düzenlenen "8-9-10 yaş Tenis Turnuvası"na Bilecik'ten katılan Arda Boran, gümüş madalya kazandı.

Türkiye Tenis Federasyonu tarafından Sakarya Tenis Akademisi'nde düzenlenen "8-9-10 yaş Tenis Turnuvası"na Bilecik'ten katılan Arda Boran, gümüş madalya kazandı.

Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, 4-7 Ekim 2012 tarihlerinde 9 yaş grubu sporcularından Arda Boran Polat, Gökmen Kola ve Ebrar İkbal Karakuzu ve Antrenör Coşgun Temel'in katıldığı turnuvada güzel başarıların yakalandığı bildirildi.

Bilecik'te tenis sporunun kısa bir geçmişe sahip olmasına rağmen, kayda değer başarıların yakalandığını bildiren açıklamada, şunlar kaydedildi:

Reklam
Reklam

"İlimizde tenis faaliyetlerine ilgi oldukça artmıştır. Adı geçen turnuvada Bilecik'i temsil eden 9 yaşındaki Arda Baran Polat, yarışmada gümüş madalya almıştır. Gökmen Kola'nın 4. olduğu yarışmalarda, Ebrar İkbal Karakuzu da başarılı maçlar çıkararak, kentimiz ve bizleri gururlandırmışlardır. Sporcularımızı ve antrenörümüzü kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz. Ayrıca özverili ailelerimize katkılarından dolayı kutluyor ve teşekkür ediyoruz."

-Pazaryeri'nde hacı adayları uğurlandı

(Fotoğraflı)

Pazaryeri'nde 13 kişilik hacı kafilesi, kutsal topraklara dua ve gözyaşlarıyla uğurlandı.

Diyanet İşleri Başkanlığı organizasyonunda 13 hacı adayı, Çarşı Mahallesi Karamustafapaşa Camisi önünde düzenlenen törenle kutsal topraklara uğurlandı.

Törene, Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, AK Parti İlçe Başkanı Muhsin Turan, İlçe Müftüsü Ramazan Kara, hacı adayları ve yakınları katıldı.

İlçe Müftüsü Kara'dan hac ibadeti hakkında bilgi alan hacı adayları, okunan Kur'an-ı Kerim ve yapılan duaların ardından yola çıktı.

Reklam
Reklam

Muhabir: İbrahim Öztosun / Mehmet Candikmen

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: