Bilecik'ten Kısa Kısa

Bilecik'te, Kur'an-ı Kerim okuma kursuna katılan 20 kursiyere, Kur'an-ı Kerim hediye edildi.

Bilecik'te, Kur'an-ı Kerim okuma kursuna katılan 20 kursiyere, Kur'an-ı Kerim hediye edildi.

Merkez Kayı Boyu Camisi'nde din görevlileri İbrahim Çelik ve Ahmet Cansız tarafından yaklaşık 6 aydır verilen kurs sonunda hatim eden 20 kursiyere Kur'an-ı Kerim hediye edildi.

Ailelerin katıldığı etkinlik, okutulan mevlitin ardından ikramda bulunuldu.

-Gölpazarı Ziraat Odası'ndan çiftçilere gezi

(Fotoğraflı)

Çiftçiler, Gölpazarı Ziraat Odası Başkanlığı ve Belediye Başkanlığı'nın düzenlediği organizasyonla, 3. Eskişehir Tarım Fuarı'nı gezdi.

Reklam
Reklam

Ziraat Odası Başkanı Mehmet Denizli, yaptığı açıklamada, çiftçilerimizin talepleri üzerine 3. Eskişehir Tarım Fuarı'na gezi düzenlediklerini kaydetti.

Denizli, organizasyon sayesinde çiftçilerin yeni gelişen teknoloji ürünü traktörler, biçerdöverler, toprak işleme ekim-dikim makineleri, modern sulama aletleri ve makine ekipmanları, hayvancılıkla ilgili modern alet ve ekipmanlar, tohum, yem ve katkı maddeleri, ilaç gübre ve diğer tarımsal ekipmanlarının bulunduğu fuarda, bilgilendiğini anlattı.

Muhabir: Mesut Tankulu - Zafer Özuğur

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: