Bilecik'ten Kısa Kısa

Bilecik Emniyet Müdür Vekili Mehmet Topçu, Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Hasan Uğural ve beraberindekiler, Türk Polis Teşkilatı'nın 168. kuruluş

Bilecik Emniyet Müdür Vekili Mehmet Topçu, Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Hasan Uğural ve beraberindekiler, Türk Polis Teşkilatı'nın 168. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Vali Halil İbrahim Akpınar'ı ziyaret etti.

Akpınar, kabulünde, kentin, asayiş olayları bakımından ülkenin en güvenli illerinden biri olduğunu belirtti.

Kurum ve kuruluşların halkla bütünleşmeden, iletişim içinde olmadan başarı elde etmeleri mümkün olmadığını anlatan Akpınar, "Polis teşkilatımız emniyet ve asayişin sağlanmasında 24 saat görev yapmaktadır" dedi.

Reklam
Reklam

Emniyet Müdür Vekili Topçu da Türk Polis Teşkilatı'nın 168. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla düzenlenecek etkinlikler hakkında bilgi verdi.

Topçu, Akpınar'a Emniyet Müdürlüğü ambleminin cam üzerine işlenmiş plaket hediye etti.

-Türk polis teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümü

(Fotoğraflı)

Edebali Anakolu öğrencileri, Türk polis teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümünü nedeniyle İl Emniyet Müdür Vekili Mehmet Topçu'yu ziyaret etti.

Emniyet Müdürlüğü'nün birimlerini gezen öğrenciler, Eğitim Salonu'nda sinevizyon gösterimiyle "Uyulması gereken trafik kuralları ve bazı suçlara karşı alınması gereken tedbirler" konularında bilgilendirildi.

Ziyaret sonrasında Topçu, öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Muhabir: Muhsin Arslan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: