Bilecik'ten Kısa Kısa

Verenel Derneği Bilecik Şubesi tarafından kermes düzenlendi.

Verenel Derneği Bilecik Şubesi tarafından kermes düzenlendi.

Belediye Kültür Merkezi'nde düzenlenen kermeste konuşan Belediye Başkanı Selim Yağcı, birlik ve beraberlik içinde yardımlaşma ve dayanışma unsurlarının sosyal etkinliklerle amacına ulaştığını belirtti.

Elde edilen kaynakların ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığını vurgulayan Yağcı, "Belediye olarak elimizden gelen imkanları derneklere sunuyoruz" dedi.

Dernek Başkanı Ergün Ertürk ise kermesi, hayırsever vatandaşların desteği ile oluşturduklarını bildirdi.

Reklam
Reklam

Kermeste, ev kadınları tarafından yapılan el işi ürünleri ile yöresel yemekler satışa sunuldu.

-Hollanda'ya "Siyahtan Yeşile Projesi" ziyareti

Bilecik Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencileri, "Siyahtan Yeşile Projesi" kapsamında Hollanda'yı ziyaret etti.

Türk Ulusal Ajansı tarafından geçen yıl kabul edilen projenin ikinci çalışma ziyareti kapsamında Bilecik Anadolu Öğretmen Lisesinden 3 öğretmen ve 6 öğrenci ile Hollanda, Almanya, Norveç, İspanya ve Danimarka'dan proje ortakları, Hollanda'nın Almere kentinde proje faaliyetlerine katıldı.

Geçen şubat ayında 12 öğretmen ve öğrencinin katılımıyla Barcelona'ya ziyaret gerçekleştiren Anadolu Öğretmen Lisesi ekibi, eylül ayında 60 öğrenci ve öğretmene ev sahipliği yapacak.

Muhabir: Muhsin Arslan / Ömer Ürer

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz