Bilecik'ten Kısa Kısa

BİLECİK (AA) - Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından hazırlanan "Spor Yap, Sağlıklı ve Genç Kal" adlı projenin sürdürüldüğü bildirildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından hazırlanan "Spor Yap, Sağlıklı ve Genç Kal" adlı projenin sürdürüldüğü bildirildi. Müdürlükten yapılan yazılı açıklamaya göre, çeşitli spor branşlarında ve her yaş grubunda elit sporcular yetiştirilmesi hedeflenen projede, yetişkinlere yönelik çalışmalar devam ediyor. Ayrıca Toplum Ruh Sağlığı Merkezi iş birliğiyle özel bireylerin spor faaliyetlerine ve sosyal hayata katılmaları da amaçlanan proje kapsamında bedensel engelli olan lisanslı sporcu Furkan Sertel, 'tekerlekli sandalye T-52' kategorisinde atletizm yarışmalarına antrenör Sevcan Akıncı gözetiminde hazırlanıyor. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Lütfi Doyuk, tüm engellileri spor yapmaya davet ederek, şunları kaydetti: "Lise birinci sınıf öğrencisi Sertel'in, uzun yıllar ilimizi yarışmalarda temsil edeceğine inanıyoruz. Kendisine müdürlüğümüz tarafından tekerlekli sandalye hediye edilerek, ilk etap çalışmalarını tesislerimizde belirlenmiş program dahilinde sürdürecektir. Sporcumuza ve antrenörümüze çalışmalarında başarılar diliyoruz." - Avukatlar Günü Bilecik İl Sağlık Müdürü Yasin Yılmaz, kurumda görev yapan avukatları ziyaret etti. Müdürlükten yapılan yazılı açıklamaya göre, Yılmaz, şube müdürleri Abdurrahman Ozan ve Erkan Aksoy ile 5 Nisan Avukatlar Günü dolayısıyla Avukatlık Hizmetleri Büro Amiri Kadir Geyve ve büroda görevli kurum avukatı Özlem Dobral'ı ziyaret etti. Yılmaz, ziyarette yaptığı konuşmada, hukuk sisteminin vazgeçilmez unsurlarından savunma sorumluluğuyla yükümlü avukatların, vatandaş ile devlet ilişkilerinin çağdaş çerçevede yürümesi açısından önemli görev ifa ettiğini belirterek, 5 Nisan Avukatlar Günü'nü kutladı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: