Bilecik’ten Patnos’a; 'kardeş okul' desteği

Bilecik Polis Meslek Eğitim Merkezi, Ağrı Patnos'ta iki okula kırtasiye ve giyim malzemesi gönderdi.Patnos Emniyet...

Bilecik Polis Meslek Eğitim Merkezi, Ağrı Patnos'ta iki okula kırtasiye ve giyim malzemesi gönderdi.
Patnos Emniyet Müdürlüğü tarafından tertiplenen; 'Kardeş Okul' kampanyası bünyesinde başlatılan kampanyaya Bilecik Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğü personel ve öğrencileri tarafından 250 öğrenciye giyim ve kırtasiye yardımı yapıldı.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Patnos Emniyet Müdürü Cüneyt Yaman, öncelikle deprem felaketine maruz kalmış Van ve Erciş’te yaşayan vatandaşlarımıza yalnız olmadıklarını hissettirme ve ihityaçlarını karşılama konusunda yardım etme duyarlılığını gösteren başta Patnos halkımız olmak üzere tüm vatandaşlarımıza ve kurumlarımıza Patnos İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli adına teşekkürlerimi borç biliyorum." dedi.
Van -Erciş depremi ile yardımlaşma, dayanışma, birlik ve beraberlik duygularının dünyada hiçbir millete nasip olmayan ulvi değerlere sahip olduğunu bir kez daha tüm dünyaya gösterdiğini savunan Yaman şöyle konuştu:
"İşte bu amaç ve duygular içinde Bilecik Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğü personeli ve öğrencileri ile Patnos Emniyet Müdürlüğü olarak tertiplemiş olduğumuz 'Kardeş Okul' kampanyası bünyesinde, ilçemizdeki okullarımızın daha iyi hizmet verebilmesi ve öğrencilerinin de daha iyi eğitim alabilmeleri adına kampanyaya ciddi anlamda katkı sağlandı."
Kardeş okul kampanyasında 14 Nisan İlköğretim Okulu ile Kiptaş İlköğretim Okulu'nda öğrenim gören öğrencilere yardım yapıldı. 14 Nisan İlköğretim Okulu'nda 230 öğrenciye tam takım kırtasiye malzemesi, giyim malzemesi ve özellikle soğuk günlerde üşümemeleri için kaban yardımı yapılırken, Kiptaş İlköğretim Okulu'nda maddi durumları iyi olmayna 20 anaokulu öğrencisine tam takım kırtasiye malzemesi, oyuncak, giyim eşyavsı yardımı yapıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz