Bilek Güreşinde Konya'yı Ferhat Çıkmaz Temsil Ediyor

Konya Büyükşehir Belediyesi çalışanlarından bedensel engelli sporcu Ferhat Çıkmaz, Türkiye Bedensel Engelliler Bilek Güreşi Şampiyonası'nda sağ kolda ikinci, sol kolda

Konya Büyükşehir Belediyesi çalışanlarından bedensel engelli sporcu Ferhat Çıkmaz, Türkiye Bedensel Engelliler Bilek Güreşi Şampiyonası'nda sağ kolda ikinci, sol kolda üçüncü oldu.

Ankara Üniversitesi Keçiören Yerleşkesi'nde düzenlenen şampiyonaya büyük erkekler, büyük bayanlar, genç erkekler ve genç bayanlar kategorilerinde 12 bayan ve 47 erkek sporcu katıldı.

Şampiyonada bireysel olarak yarışan ve Konya'yı başarıyla temsil eden Ferhat Çıkmaz, başarıyla mücadele ederek sağ kolda ikinci, sol kolda üçüncü oldu. Daha önce 5 Türkiye Şampiyonluğu ile Avrupa ve dünya ikinciliği bulunan Çıkmaz, Milli Takım'a seçilmesi halinde Avrupa Bedensel Engelliler Bilek Güreşi Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek.

Reklam
Reklam

Bedensel Engelliler Bilek Güreşi Milli Takımı'na girme başarısı gösteren sporcular, Litvanya'da 5-12 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek Avrupa Bedensel Engelliler Bilek Güreşi Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek.

Muhabir: Sayed Khodaberdi Sadat

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: