Bilen, “sisten Etkilenmiyoruz”

Kocaeli Kartepe’de hazırlıklarını sürdüren Aydınspor 1923 Kulüp Müdürü Serkan Bilen, Kartepe’nin zaman zaman çöken sisli...

Kocaeli Kartepe’de hazırlıklarını sürdüren Aydınspor 1923 Kulüp Müdürü Serkan Bilen, Kartepe’nin zaman zaman çöken sisli havasından olumsuz olarak etkilenmediklerini belirtti.

Aydınspor 1923’ün Pendikspor ile oynadığı karşılaşmanın ikinci yarısı kısa süre oynandıktan sonra sahaya çöken sis nedeniyle sona erdirilmişti. Kulüp Müdürü Serkan Bilen kısa süreli de olsa sisin sahanın üstünden gelip geçtiğini ifade etti. Antrenman saatlerinde herhangi bir sıkıntı yaşamadıklarını ifade eden Bilen, “Şu ana kadar herhangi bir sıkıntı yaşamadık” dedi.

Reklam
Reklam

Öte yandan, günde çift antrenmanla lige hazırlanan Aydınspor 1923, bu sabah kaldığı otelin fitness salonuna giderek ağırlık çalışması yaptı. Siyah-beyazlı ekip, akşam saatlerinde ise yeşil sahada çalışacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz