Bilet Satışı ‘azınlık’ta Kalınca Oyun İptal Edildi

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde Levent Kırca Tiyatrosu tarafından İlçe Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda sahneleyeceği duyurulan ‘Azınlık’...

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde Levent Kırca Tiyatrosu tarafından İlçe Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda sahneleyeceği duyurulan ‘Azınlık’ isimli oyuna ilgi gösterilmeyince oyun iptal edildi.

Politik güldürü ‘Azınlık’ Çerkezköy'de rağbet görmedi. Bilet satışlarının istenilen sayıdan düşük olmasına Levent Kırca'nın da rahatsızlığı eklenince oyun iptal edildi.

Oyun için kendi imkanlarıyla bilet temin ettiklerini belirten oyunun organizatörleri zarara uğramamak adına oyunu önümüzdeki aya ertelemek istediklerini ancak Levent Kırca Tiyatrosu’nun buna yanaşmadığını belirtti.

Reklam
Reklam

Şimdiye kadar 150 biletten alınan ücretin iade edileceğini belirten organizatörler, ‘’Çerkezköy halkına böyle bir tiyatroyu sunmak isterdik ancak olmadı. Umarız ileride daha yararlı etkinliklerle halkımızın karşısında oluruz. Çerkezköy halkından bu aksilik için özür diliyoruz.” dediler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: