Biletler tükendi

Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi hareketlenmeye başladı.

Kırıkkale Şehirlerarası Otobüs Terminali, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi hareketlenmeye başladı. Otogar’da büyük bir hareketlilik yaşanırken, terminal esnafı bu durumdan oldukça mutlu olduklarını belirtiyor. Terminal esnafı, biletlerin hemen hemen tamamının satıldığını söyledi.

HAREKETLİLİK YAŞANIYOR

Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde Kırıkkale Şehirlerarası Terminal hareketlenmeye başladı. Binlerce insanın seyahat ettiğini hatırlatan yetkililer durumdan memnun. Terminal esnafı, yaşanan yoğunluktan memnun olduklarını kaydederek, Ramazan Bayramında vatandaşların yoğunluk gösterdiğini ve tatillilerini bir an önce yapıp, gelmek istediklerini belirttiler. Yetkililer Şehirlerarası yolcu taşımacılığında yaşanan bazı sıkıntıların zamanla ortadan kalkacağını ifade ettiler.

Reklam
Reklam

KONTENJAN BİLETLERİ DE SATILACAK

Şehirlerarası biletlerin %95’inin satıldığını belirten esnaflar bu konuda vatandaşların %5’lik bilet için acele etmeleri gerektiğini söyledi. Ek kontenjan açılacağı müjdesini veren terminal esnafı yaptıkları açıklamada, “Biletlerin %95’ini sattık. Ek kontenjanlarla vatandaşlara hizmet etmeyi hedefliyoruz. Bu konuda vatandaşların anlayışlı olmaları ve bizlere yardım etmeleri gerekmektedir. Türkiye’nin her yerinde bayramlarda biletlerin çoğu satılır. Elimizde kalan %5’lik kontenjan da bugün satılacaktır” dediler.

ŞEHİR İÇİNDEN YOLCU ALIMI YASAK

Kırıkkale Şehirlerarası Otobüs Terminali’nin hizmete girmesiyle Ankara’ya giden otobüsler Kırıkkale şehir içinden yolcu alamıyor. Otobüsler sabah ve gece saatleri arasında yolcu indirme ve bindirme işlemlerini sadece terminalden yapabiliyor. Yasağa uymayan otobüslere trafik ekipleri tarafından ceza yazılıyor. Bu uygulama yaşanabilecek kazaların ve başka olayların da önüne geçmiş oluyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: