Bilge Çınarlar'a Pastalı Kutlama

Karşıyaka Belediyesi Bilge Çınarlar Yaşam Kulübü’nde neşe eksik olmuyor. Yıl içerisinde çok sayıda etkinlikte buluşan...

Karşıyaka Belediyesi Bilge Çınarlar Yaşam Kulübü’nde neşe eksik olmuyor. Yıl içerisinde çok sayıda etkinlikte buluşan Bilge Çınarlar, doğum günlerini de birlikte kutluyor.

60 yaş ve üzeri Karşıyakalılar’dan oluşan Bilge Çınarlar Yaşam Kulübü üyeleri, Nisan ayından doğan arkadaşları için, Atakent’te Ahmet Taner Kışlalı Parkı’ndaki Gondol Restoran’da bir kutlama düzenledi. Kulüp üyesi 60 “Bilge Çınar”ın katıldığı doğum günü kutlamasında danslar edilip, pasta kesildi. Bazı üyelerin maharetli ellerinin ürünü pasta ve böreklerin de ikram edildiği doğum günü Karşıyaka Belediyesi’nin müzik gurubu Kordelya’nın müzikleriyle renklendi.

Reklam
Reklam

Gönüllerince doyasıya eğlenip, yeni yaşlarını kutlayan Bilge Çınarlar, Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak’a bir kez daha teşekkür ederek, “Dileriz, tüm yaşıtlarımız da, bizlere, Karşıyaka’da sağlanan imkanlara sahip olur” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: