Bilgi Evi Öğrencileri Çanakkale Şehitlerini Andı

Başakşehir Belediyesi, Çanakkale Zaferi’nin 98. yıldönümünde ilçedeki 5 bilgi evinde şehitler için anma programı düzenledi....

Başakşehir Belediyesi, Çanakkale Zaferi’nin 98. yıldönümünde ilçedeki 5 bilgi evinde şehitler için anma programı düzenledi. Cevdet Kılıçlar Bilgievi’nde düzenlenen anma programları sırasıyla Şahintepe, Güvercintepe ve Cemilmeriç Bilgievi’ndeki programlarla devam etti.

Cevdet Kılıçlar Bilgievi’nde düzenlen programda öğrenciler, şehitlerin gösterdiği kahramanlıkları tiyatro, müzik, şiir gibi gösterilerle sahneye taşıdı. Şehitler için Kur’an- Kerim okundu. Başakşehir Belediye Başkan Yardımcısı Haluk Dikbaş "Öğrencilerimiz bizim kalbimizde yaşattığımız duygulara tercüman oldu. Bütün öğrencilerimizi gösterdikleri içtenlikten dolayı kutluyorum." dedi.

Reklam
Reklam

Şahintepe Bilgievi’nde düzenlenen bilgi yarışmasında dereceye giren öğrencilere de ödülleri verildi. Öğrenciler, ödüllerini Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal adına, Başakşehir Belediyesi Kültür Müdürü Basri Akdemir’den aldı. Akdemir, "Bütün bilgi evlerimizde Çanakkale programları yapılıyor. Bizler bu programlarda çocuklarımızın gösterdikleri, sergiledikleri etkinlikleri gördükçe onlarla gurur duyuyoruz. Bu günü bize yaşattıkları için hepsine teşekkür ediyorum." dedi.

Cemil Meriç Bilgievi’nde düzenlenen programda da bilgi evleri İzcilik Kulübü öğrencilerinin ‘Dedeciğim Ben Geldim’ gösterisi büyük ilgi gördü. Cevdet Kılıçlar Bilgievi’nde düzenlenen program, Başakşehir Mehmet Zahit Kotku Camii İmamı Kadir Korkmaz’ın şehitler için okuduğu duasıyla sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: