Bilgi Evi Öğrencileri Piknikte Buluştu

Küçükçekmece Belediyesi'nin Eğlenceli Bilginin Adresi Bilgi Evleri yıl sonu pikniği renkli görüntülere sahne oldu. Bilgi...

Küçükçekmece Belediyesi'nin Eğlenceli Bilginin Adresi Bilgi Evleri yıl sonu pikniği renkli görüntülere sahne oldu. Bilgi Evi öğrencileri ve ebeveynleri bir yılın stresini eğlenerek attı.

Küçükçekmece’deki Şamlar Köyü Piknik alanında düzenlenen etkinliğe Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay başta olmak üzere Bilgi Evi öğrencileri, aileleri ve Bilgi Evi öğretmenleri katıldı.

AMAÇ SADECE BİLGİ VERMEK DEĞİL, SOSYALLEŞTİRMEK

Buraya çocuklarımızla birlikte güzel bir gün geçirmek için geldiklerini belirten

Reklam
Reklam

Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, "Burada çocuklar hem aileleriyle hem de arkadaşlarıyla birlikte vakit geçirecekler. Çünkü Bilgi Evleri’nin amacı sadece bilgi vermek değil; çocuğu aynı zamanda sosyal bir çevre içine sokarak kişilik gelişimini de sağlamaktır” dedi. Bilgi Evleri’nin amacına değinen Küçükçekmece Belediye Başkanı Yeniay, bu gibi ortamlarda küçük yaşlarda kurulan sıkı dostlukların da çocukların kişilik gelişimlerini olumlu etkilediğini söyledi.

ONLAR YARININ DOKTORLARI, AVUKATLARI

Çocukların yarınlarımız olduğunu ifade eden Yeniay, şöyle konuştu: “Bu sebeple bu çocuklara ne kadar yatırım yaparsak geleceğimizi de o kadar teminat altına almış oluruz. Ben köyde doğdum. Zor şartlar altında okudum ve bugünlere geldim. Buradaki amacımız bu çocuklarımızın bu çileleri çekmemeleri. Buradaki çocuklar yarınların belediye başkanları, avukatları, doktorları olacak.”

Gün boyu süren piknikte Bilgi Evi öğrencileri ve aileleri, yumurta, sandalye ve çuval yarışı yaparak eğlenceli dakikalar geçirirken, serbest zamanlarında ise, ata binip, top oynayarak bir yılın stresini attı. Ayrıca piknikte, Küçükçekmece Belediyesi tarafından tüm katılımcılara balon dağıtıldı ve yemek ikramı yapıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: