Bilgi evi öğrencilerinden Başkan Özden’e teşekkür ziyareti

Ankara'nın Çubuk ilçesinde Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından maddi imkansızlıklar nedeniyle dershaneye gidemeyen...

Ankara'nın Çubuk ilçesinde Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından maddi imkansızlıklar nedeniyle dershaneye gidemeyen ilköğretim öğrencilerine yönelik dershane hizmeti verecek ‘Bilgi Evi’nde eğitimler tüm hızıyla devam ediyor. Yıldırım Beyazıt Mahallesi Ankara Bulvarı üzerinde 2 katlı binada hizmet veren ‘Bilgi Evi’ öğrencileri Belediye Başkanı Lokman Özden’e Bilgi Evi’nin açılması ve destekleri için teşekkür ettiler. Öğrencileri Belediye Meclis Salonu’nda kabul eden Başkan Özden, öğrencilere tek tek hangi okulları hedeflediklerini, ilerde hangi mesleği seçmek istediklerini ve yapılan denemelerde kaç puan aldıklarını sordu.
İlçedeki tüm gençlerin okuyarak ülkeye, ilçelerine, kendilerine, ailelerine faydalı bireyler olmasını ve önemli makamlarda ülke için hizmet etmelerini arzuladıklarını söyleyen Başkan Özden, ilçede eğitime büyük önem verdiklerini belirterek, "Eğitim bizim öncelikli hedefimizdir. Bilgi evimizden bu yıl çok büyük başarı bekliyorum. Her biriniz istediğiniz, arzu ettiğiniz okullara yerleşirseniz, işte o zaman yaptığımız hizmetin teşekkürünü almış oluruz. Sizin başarınız yeni bilgi evleri açılmasına katkı verecektir." dedi.
Yaklaşık 250 öğrenciye hizmet veren bilgi evi öğrencilerini geleceğe hazırlayan bütün fedakar öğretmenleri yürekten kutladığını kaydeden Başkan Özden, "Unutmamak gerekir ki hizmette de başarıda da sınır yoktur. Başarının sınırlarını zorlayarak daha büyük hedeflere ulaşmak istiyoruz. Üniversite de hedefiniz ilçemize kurulan Yıldırım Beyazıt Üniversitesi olsun. Böylelikle hem yakınınızda okuma fırsatı bulursunuz, hem de ülkemizin en önemli okulu olma iddiasıyla yola çıkan bir üniversitede okumuş olarak geleceğinize daha güvenle bakarsınız’’ diye konuştu.
Bilgi Evi yetkililerinden Hasan Hüseyin Özdemir, bilginin yanında toplumun temel değerlerinin yaşatılması için çeşitli sosyal aktivitelere de büyük önem verdiklerini belirterek, "Her ay deneme sınavları yapıyoruz ve seviyeyi sürekli takip ediyoruz. Velilerin eğitime desteğini sağlamak amacıyla aile ziyaretlerinde bulunuyoruz. Amacımız hem eğitmek, hem öğretmek hem de topluma faydalı birer bireyler yetiştirmektir.’’ dedi. Daha sonra kimi öğrenciler kürsüden kimi öğrenciler de bulunduğu yerden sırayla duygu ve düşüncelerini dile getirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz