Bilgi Evi Standında Okuma Etkinliği Yapıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı olarak faaliyet gösteren Bilgi Evleri, 4. Kocaeli Kitap Fuarı'nda açtığı stantla...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı olarak faaliyet gösteren Bilgi Evleri, 4. Kocaeli Kitap Fuarı'nda açtığı stantla ilgi odağı oldu. Minik okurların büyük ilgi gösterdiği stantta çocuklar okuma etkinliklerine katılarak birlikte kitap okumanın keyfini yaşıyor.

Bilgi Evleri her hafta düzenlediği okuma etkinliğini stant açtığı 4. Kocaeli Kitap Fuarı'nda gerçekleştirmeyi de ihmal etmedi. Stant önünde kurulan okuma bahçesine gelen çocuklar buradaki eğitmenlerle birlikte kitap okudu. Henüz okuma yazmayı bilmeyen miniklere ise Bilgi Evi eğitmenleri tarafından birbirinden güzel hikayeler okundu. Hikâye ile ilgili sorulara doğru yanıt veren çocuklara çeşitli hediyeler verildi. Bilgi Evi standında okumanın yanı sıra boyama etkinlikleri yapılıyor. Ayrıca zeka oyunu olan jenga da yine çocukların ilgi ile katıldıkları etkinlikler arasında yer alıyor.

Reklam
Reklam

Bilgi Evi standını ziyaret edenler arasında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da yer aldı. Çocukların sevgi gösterileriyle karşılaşan Başkan Karaosmanoğlu, minik dostlarına hayatlarında her zaman kitaba yer vermeleri konusunda nasihatlerde bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: