Bilgi Evleri, en büyük etüt merkezi

Bilgi Evleri’nde verilen kaliteli eğitim, anlaşılarak yapılan ödevler veli ve öğretmenleri memnun ediyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’na bağlı olan Bilgi Evleri, Kocaeli’nin adeta en büyük ve geniş kapsamlı etüt merkezi haline geldi. Okul sonrasında Bilgi Evi’ne gelen çocuklar ailelerine hiç yük olmadan ödevlerini yapma fırsatı yakalıyor. Verilen kaliteli eğitim ve anlaşılarak yapılan ödevler ise veliler ve okul öğretmenleri tarafından memnuniyetle karşılanıyor.

HAFTADA 8 BİN DERS ÇIKTISI ALINIYOR

Eğitimde internet ve bilgisayar kullanımının gittikçe arttığı günümüzde Bilgi Evi çocukların destekçisi oldu. Öğrenciler okulda kendilerinden istenen internet ödevlerini Bilgi Evleri’nde yaparken, metin çıktılarını da ücretsiz alabiliyor. Bugün sayısı 11’e ulaşan her bir Bilgi Evi’nde haftada ortalama 8 bin ders çıktısı alınıyor.

Reklam
Reklam

VELİLER VE ÖĞRETMENLER MEMNUN

Bilgi Evleri’nin ücretsiz ve kaliteli eğitiminden veliler kadar çocukların okuldaki öğretmenleri de büyük memnuniyet duyuyor. Birçok öğretmen okul sonrasında öğrencilerine Bilgi Evleri’ni adres gösteriyor. Burada verilen eğitimin kalitesi ve ödevlerin yanlışsız ve anlaşılarak yapılması öğretmenlerin takdirini kazanıyor.

ÖZ GÜVENLERİNİ KAZANIYORLAR

Bilgi Evleri’nin öğrencilere yönelik kazanımlarından birini de öz güven eğitimi oluşturuyor. “Ben yapamam” diyen çocuk yanında hemen bir Bilgi Evi eğitmeni buluyor. Derse katılımı sağlanan ve yaptıklarıyla takdir alan öğrenci öz güven konusunda atılım yapmış oluyor.

İSMAİL CİVELEK ÇOCUKLARI YALNIZ BIRAKMIYOR

Kısa bir süre önce Kültür Sanat ve Konservatuar Şube Müdürlüğü’ne atanan İsmail Civelek de zaman zaman Bilgi Evleri’ne giderek çocuklarla bir araya geliyor. Daha önce öğretmen olan İsmail Civelek, eğitimci kimliğiyle öğrencilere anlamadıkları konularda yardımcı oluyor. Karşılarında Büyükşehir Belediyesi’nden bir yetkili gören çocuklar ise kendilerine verilen değer karşısında oldukça mutlu oluyor.

Reklam
Reklam

BİLGİ EVLERİ’NDEKİ ANLAMLI PANOLAR

Bilgi Evleri’ndeki önemli eğitim araçlarından birini de Panolar oluşturuyor. Öğrenme, eğlenme ve bilgilendirme aracı olan panolar ders faaliyetlerinin yanı sıra öğrencileri başarıya teşvik ediyor. Kitap okuma, yapılan erdemli davranışlar ya da derslerde alınan başarılı notlar panoya yansıyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz