Bilgi Kulübü'nden Önemli Etkinlik

Atatürk Üniversitesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü Bilgi Kulübü 26-31 Mart tarihleri arasında kutlanan Kütüphane...

Atatürk Üniversitesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü Bilgi Kulübü 26-31 Mart tarihleri arasında kutlanan Kütüphane Haftası'nda bir dizi programa imza attı.

Atatürk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü öğrencileri tarafından kurulan Bilgi Kulübü, bu yıl 48'incisi kutlanan Kütüphaneler Haftası'nda düzenledikleri etkinlikleri Atatürk Üniversitesi Kültür ve Gösteri Merkezi'nde gerçekleştirdikleri kapanış programıyla sonlandırdı.

Etkinlikler kapsamında birçok ilköğretim okulunda kitap okuma etkinliği düzenlediklerini değişik faaliyetlere imza attıklarını, bugünse etkinliklere son noktayı Anadolu Üniversite Kütüphaneleri Konsorsiyumu (ANKOS) Başkanı Gültekin Gürdal'ın konferansıyla koyduklarını belirten Bilgi Kulübü Başkanı Hasan Basri Selçuk, "Baya verimli bir hafta geçirdik. İlköğretim öğrencilerine kitap sevgisini aşılamaya çalıştık, birçok yerde çeşitli organizasyonlar yaptık. Bugünde müzik ve şiir dinletileriyle son güne renk kattık. Ayrıca birde çekiliş yaptık. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma ve bizden maddi manevi desteklerini esirgemeyen Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Rasim Fırat ve diğer büyüklerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Bilgi Kulübü olarak kültürel faaliyetlerimiz devam edecek." dedi.

Reklam
Reklam

Yoğun ilgi gören programa; Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Rasim Fırat, Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Hüseyin Yurttaş, öğretim görevlileri ve öğrenciler katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz