Bilgi Yarışmasında Dereceye Giren Öğrencilerden Kaymakam Çakmak'a Ziyaret

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde okullar arası bilgi yarışmasında 1. olan Prof.Dr. Halet Çambel İlkokulu öğrencileri Kadirli...

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde okullar arası bilgi yarışmasında 1. olan Prof.Dr. Halet Çambel İlkokulu öğrencileri Kadirli Kaymakamı Necip Çakmak’ı makamında ziyaret ettiler.

İlçe genelindeki okullar arası bilgi yarışmasında Prof.Dr.Halet Çambel İlkokulu 8. sınıf öğrencileri 1. oldu. Öğrenciler okul müdürü Hasan Çiftçi ve okul idarecileri ile birlikte önce Kadirli İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Canbolat’ı makamında ziyaret ettiler. Canbolat öğrencileri bu başarısından dolayı tebrik ederek, “Başarınızın altında ekip çalışması olduğunu biliyorum. Kadirli’nin eğitimde başarı çıtası yükselerek devam ediyor. İnşallah il birincisi olursunuz. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Reklam
Reklam

Daha sonra milli eğitim müdürü ile birlikte öğrenciler Kadirli Kaymakamı Necip Çakmak’ı makamında ziyaret ettiler. Öğrencileri tek tek tebrik eden Çakmak, “Her başarının altında bir çalışma vardır. Bizler her daim nöbette olmamız lazım. Çok çalışın öncelikle güzel ahlaklı bir insan olun. Sizlere ve sizleri yetiştiren öğretmenlerinize çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Başarılı öğrenciler önümüzdeki günlerde Osmaniye'de yapılacak olan ilçeler arası bilgi yarışmasına katılacaklar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: