Bilgi Yarışmasında Dereceye Girenler Ödüllerdirildi

Mezitli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen, 2012-2013 öğretim yılı orta öğretim ve liseler arası...

Mezitli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen, 2012-2013 öğretim yılı orta öğretim ve liseler arası bilgi ve kültür yarışması sonuçlandı.

İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Tesisleri'ndeki yarışmalara, Viranşehir 75. Yıl Ortaokulu, Mezitli Belediye Ortaokulu, Vali Şenol Engin Ortaokulu, İTO Şehit Mehmet Güçlü Ortaokulu, İçel Anadolu Lisesi, Mezitli Kız Meslek Lisesi, Pakize Kokulu Lisesi ve Yusuf Kalkavan Lisesi katıldı. Yarışmalar sonunda birinciliği elde eden İçel Anadolu Lisesi öğrencilerine ödülleri Mezitli Kaymakamı Kamil Kıcıroğlu, Viranşehir 75. Yıl Ortaokulu öğrencilerine ise Belediye Başkanı Uğur Yıldırım tarafından verildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz