Bilgi Yarışmasında Sultan Akın Ortaokulu Birinci Oldu

Erdemli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ilköğretim ve ortaokullar arası bilgi kültür yarışmasında Sultan...

Erdemli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ilköğretim ve ortaokullar arası bilgi kültür yarışmasında Sultan Akın Ortaokulu birinci oldu.

Erdemli Lisesi Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilen yarışmalarda 60 puanlık 12 sorunun yöneltildiği finalde 12 okul arasından, 50 puan alan Sultan Akın Ortaokulu birinci, Akdeniz Ortaokulu ikinci, Cumhuriyet Ortaokulu ise üçüncü oldu.

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hatice Kelebek, 2012-2013 ilköğretim ve ortaokullar arası bilgi kültür yarışmasına bu yıl 53 okulun katıldığını ve finalde 12 okulun yarıştığını belirterek, “Birinci olan okulumuz ilçemizi Mersin’de temsil edecek” dedi.

Reklam
Reklam

Yarışmalara katılan ve destek veren bütün öğrencilere teşekkür eden Kelebek, dereceye giren okullara ödüllerini takdim etti.

(OKİ-Y)

,

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: