Bilgievi Öğrencileri Satranç Turnuvasında Yarıştı

Türkiye’de eğitim alanında örnek olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin önemli projelerinden bilgievleri, öğrencilerinin her alanda kendilerini...

Türkiye’de eğitim alanında örnek olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin önemli projelerinden bilgievleri, öğrencilerinin her alanda kendilerini geliştirmelerine olanak sağlıyor. Kocaeli genelinde 11 merkezi ile hizmet veren Bilgievleri, öğrencilerin katılımıyla Gençlik Merkezi’nde Satranç Turnuvası düzenlendi. Satranç Turnuvası 11 Bilgievi öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşti.

Bilgievi Öğrencileri arasında gerçekleştirilen yarışma, yaş gruplarına göre minikler, yıldızlar ve büyükler olmak üzere üç kategori de yapıldı. Bilgievlerinin yetenekli gençleri kendilerini satrançtaki başarılarıyla da gösterdiler. Kıyasıya rekabetin yaşandığı turnuvada miniklerde Mimar Sinan Bilgievi birinci olurken yıldızlar ve büyükler kategorisinde Karamürsel Alp Bilgievi birinci oldu.

Reklam
Reklam

Bilgievlerinin düzenlediği turnuva da başarılı olan öğrencilere ödüller verildi. Satrançta dereceye giren genç satranç ustaları kupa, madalya ve kitap ile ödüllendirildiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: