Bilgievi Öğrencilerinin Satranç Başarısı

Türkiye’de eğitim alanında örnek olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bilgievleri, öğrencilerinin her alanda kendilerini geliştirmelerine ve...

Türkiye’de eğitim alanında örnek olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bilgievleri, öğrencilerinin her alanda kendilerini geliştirmelerine ve denemelerine olanak sağlıyor. Roman mahallesinde bulunan Maria Anne Bilgievi öğrencilerinden Sait Sarıca, bilgievlerine bir gurur yaşatarak il genelinde düzenlenen satranç yarışmasında birinci oldu.

Bilgievlerinin yetenekli öğrencileri, satrançtaki başarılarıyla kendilerini göstermeye devam ediyorlar. İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Satranç Turnuvasında minikler kategorisinde İl Birinciliği sevincini İzmit Yarbay Refik Cesur İlkokulu adına yarışan Bilgievi öğrencilerinden Sait Sarıca yaşadı. Kıyasıya rekabetin yaşandığı turnuvada 9 turda 81 kişi arasından Maria Anne Bilgievi öğrencisi Sait, zirveye adını yazdırdı. Birincilikle çok mutlu olduğunu ifade eden Sait Sarıca,” Öncelikle çok mutlu ve heyecanlıyım. Üzerimde emeği olan tüm öğretmenlerime ve bana yarışmalar da kendimi gösterme olanağı sunan Bilgievlerine çok teşekkür ederim “ dedi.

Reklam
Reklam

Dereceye giren sporcular ödüllerini Okul Sporları İl temsilcisi Göksel ARGUN, Okul Sporları Tertip Kurulu Üyesi Mustafa Kürkan, Satranç İl Temsilcisi Halil İbrahim Berzah ve TSF Eğitim Kurulu Başkanı Mehmet Aşkın Taşan’dan aldılar.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: