Bilgievi Öğrencisinden Tam Puan

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bilgievleri, öğrencilerinin başarısına büyük katkı sağlamaya devam ediyor. Karamürsel Alp Bilgievi öğrencilerinden...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bilgievleri, öğrencilerinin başarısına büyük katkı sağlamaya devam ediyor. Karamürsel Alp Bilgievi öğrencilerinden Osman Furkan Özdemir, Bilgievlerine gurur yaşatarak Türkiye genelinde düzenlenen sınavlarda iki kere birinci oldu.

Bilgievleri eğitiminin kalitesini öğrencilerinin başarılarıyla göstermeye devam ediyor. Karamürsel Necdet Calp İlkokulu üçüncü sınıfta eğitim gören Osman Furkan Özdemir, Türkiye genelinde yapılan seviye belirleme sınavlarında tam puan alarak iki kez birinci oldu. Sınavlarda tüm sorulara doğru cevap vererek önemli bir başarıya imza atan Osman Furkan, "Okulumdaki öğretmenlerimin yanında Bilgievi’ndeki öğretmenlerimin de desteği ile kendimi sürekli geliştirdim. Sınavlardaki başarılarımı başta aileme sonra da öğretmenlerime borçluyum" dedi.

Reklam
Reklam

Bilgievlerinde eğitim gören Osman Furkan Özdemir, çalışkanlığının yanında çevresine karşıda davranışlarıyla da örnek kişiliğiyle gurur tablosunda da yer aldı. Hocaları Osman Furkan hakkında hem kişilik olarak çok düzgün hem de derslere olan ilgisiyle gerçekten örnek bir öğrenci diye bahsettiler. Kocaeli’nde on bir şubesi ile hizmet veren Bilgievleri, Kocaelili çocukların başarı basamaklarını hızla çıkmasına yardımcı olmaya devam ediyor. Bilgievleri son zamanlarda sınav birincileri ve satranç birincileriyle eğitimdeki başarılarını gözler önüne seriyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: