Bilgievine Giden 200 Öğrenciye Kitap Dağıtıldı

Ankara'nın Çubuk Belediyesi Sosyal ve Kültür İşleri Müdürlüğü ile Halk Eğitim Müdürlüğü'nce ortaklaşa yürütülen ve...

Ankara'nın Çubuk Belediyesi Sosyal ve Kültür İşleri Müdürlüğü ile Halk Eğitim Müdürlüğü'nce ortaklaşa yürütülen ve eğitime destek olmak amacıyla açılan Bilgievi’nde öğrencileri okumaya teşvik etmek nedeniyle ücretsiz kitap dağıtıldı.

Çubuk Bilgievi'nde sınavlara hazırlık etütlerine katılan öğrencileri ziyaret eden Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, bir süre öğrencilerle sohbet etti. Sohbette eğitimin önemine işaret eden Başkan Özden, eğitimli ve donanımlı gençler yetiştirmek için ellerinden gelen her şeyi yapmaya çalıştıklarını söyledi. Öğrencilere boş vakitlerini kitap okuyarak geçirmeleri konusunda tavsiyelerde bulunan Başkan Özden, "Artık globalleşen bir dünyada kaliteli eğitimin önemi de her geçen gün artıyor. Bu anlamda hem bizlerin hem de çocuklarımızın biraz daha gayret etmesi gerekmektedir. Biz sizlerden sadece başarı istiyoruz. Derslerinize iyi çalışmanızı, okumanızı ileride ülkemize, anne ve babalarınıza faydalı ve yararlı bir insan olmanızı istiyoruz. İnanıyorum ki bu dağıtılan kitapları en iyi şekilde okuyacaksınız. Sizlere dağıttığımız bu kitaplardan birer sayfalık özetler de istiyorum.’’ dedi.

Reklam
Reklam

Okudukları kitabın en iyi özetini çıkaran öğrencilerin Konya gezisi ile ödüllendirileceğinin müjdesini veren Başkan Özden, öğrencilere çoğunluğu dünya klasiği olan birer kitap hediye etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: