Bilgievleri Velileri Bırakmıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı olan Bilgievleri'nde veliler, çocuklarıyla birlikte kitap okuma faaliyetinin yanı sıra kendileri...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı olan Bilgievleri'nde veliler, çocuklarıyla birlikte kitap okuma faaliyetinin yanı sıra kendileri için düzenlenen eğitim seminerlerine katılarak önemli bilgiler ediniyor.

Veliler, Bilgievlerinin ayrılmaz bir parçası olmayı sürdürüyor. Çocuklarıyla düzenlenen okuma faaliyetlerine katılan anne ve babalar okuma alışkanlığı konusunda önemli bir adım atıyor. Ayrıca Bilgievleri yine ebeveyinler için birbirinden önemli eğitim seminerleri düzenliyor. Çocuk gelişimi, anne baba eğitimi, sınav stresi ya da “Başarılı öğrenci, başarılı veli” gibi konularda uzmanlarla bir araya gelen veliler çocuklarıyla ilgili önemli bilgiler edinme şansı yakalıyor.

Reklam
Reklam

Veliller, Bilgievlerinde sportif faaliyetlerden de çocuklarıyla birlikte yararlanabiliyor. Özellikle masa tenisini tercih eden büyükler, çocuklarıyla hem spor yapıyor hem de birlikte kaliteli vakit geçiriyor. Spor aktiviteleri dünyanın savaş açtığı obzetiye karşı da önemli bir görevi yerine getiriyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz