Bilgili: "Hedefimiz şampiyonluk"

İSTANBUL (İHA) - Beşiktaş Kulübü Başkanı Serdar Bilgili, Beşiktaş'ın zor günlerin takımı olduğunu ve pes etmeyeceklerini belirterek, şampiyonluk için kanlarının son damlasına kadar mücadelelerini sürdüreceklerini kaydetti. Bilgili, Lucescu ve futbolcuları da sonuna kadar desteklerini ifade etti.

Akaretler'deki kulüp binasında gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısı sonrasında bir açıklama yapan Bilgili, ligin 2. yarısında, ilk yarıdan daha fazla puan kaybettiklerini belirterek, "Beşiktaş taraftarının ve camianın şampiyonlukla ilgili kafasında soru işareti oluştu. Yönetim ve ben, şu anda olayların farkındayız. Türkiye liginde neler olduğunun, Beşiktaş'ta neler olduğunun farkındayız ve duruma hakimiz" dedi.

Reklam
Reklam

Son dönemde Teknik Direktör Mircea Lucescu ve futbolcular üzerine planlı ya da plansız eleştiriler yapıldığına dikkat çeken Bilgili, "Antrenörümüzün sonuna kadar arkasındayız. Alınan kötü sonuçlar için antrenörümüz hedef gösteriliyor. Bu doğru değil. Hiyerarşik olarak, kötü gidiş varsa bunun ilk sorumlusu benim. Daha sonra yönetim, teknik heyet ve futbolculardır. Ben onların arkasındayım ve mücadelemizi de yine onlarla vereceğiz. Antrenörümüzle sözleşmemiz var ve bu sözleşmenin sonuna kadar onunla birlikteyiz" diye konuştu.

Beşiktaş'ın zor günlerin takımı olduğunu belirten Bilgili, "Pes etmeyeceğiz. Şampiyonluk mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz. Kanımızın son damlasına kadar bu mücadelenin içinde yer alacağız" dedi.

Geçen sezon Fenerbahçe'ye 34 puan, bu sezon 11 puan fark atan, daha sonra da 3 puan geriye düşen takımın Beşiktaş olduğunu ifade eden Bilgili, şöyle konuştu:

"Camia olarak birlik ve beraberlik içinde mücadelemizi sürdüreceğiz. Bize güzel günler yaşatan takımımızın, bundan sonra da başarılı olacağına inanıyoruz. Sonuna kadar teknik direktör ve futbolcularımızın arkasındayız."

Reklam
Reklam

Başkan Bilgili, alınan kötü sonuçlar dolayısıyla futbolculara kesinlikle ceza vermeyi düşündüklerini kaydederek, "Türkiye liginde neler olduğunun farkındayız" dedi.