'Bilgiliyim Ben De Varım' Diyenler Yarıştı

Ankara’nın Polatlı Kent Konseyi tarafından ‘Bilgiliyim Ben de Varım’ sloganıyla düzenlenen 40 yaş üzeri bilgi...

Ankara’nın Polatlı Kent Konseyi tarafından ‘Bilgiliyim Ben de Varım’ sloganıyla düzenlenen 40 yaş üzeri bilgi yarışmasının finali yapıldı. Elemeleri geçerek finale kalan 8 gruba genel kültür sorularının yer aldığı 15 soru soruldu.

16 kişinin yarıştığı finalde sorulara doğru cevap veren Mehmet Bilgin ve Kani İpek birinci, Mehmet ve Perihan Manav çifti ikinci, Hüsrev Atay ve Hıdır Kara üçüncü oldu. 13 Eylül Kültür Merkezi'nde düzenlene final yarışmasına, Polatlı Kent Konseyi Başkanı Şaban Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Öztürk, AK Parti Polatlı İlçe Başkanı Faruk Bilici ve Kent Konseyi üyeleri katıldı.

Reklam
Reklam

Kent Konseyi Başkanı Şaban Yılmaz, yarışmayı düzenlerken koydukları 40 yaş kriterinin, bu yaşın yeni bir hayatın başlangıcı olduğu için tercih ettiklerini söyledi. Yılmaz, Türkiye’nin en aktif kent konseyi oldukların belirtti. Yılmaz, ayrıca yarışmanın tarafsız olması için kent konseyi üyelerini yarışma dışı tuttuklarını ifade etti.

Yarışmada birinci olan gruba tam altın, ikinciye yarım altın, üçüncüye çeyrek altın verildi.

Daha sonra jüri üyelerine ve yarışmaya katılanlara plaket takdim edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: