Bilgin, Eskrimde Yeniden Aday

Türkiye Eskrim Federasyonu’nun 17 Ekim’de yapılacak seçimli olağan genel kurulu öncesinde mevcut başkan Müminhan Bilgin...

Türkiye Eskrim Federasyonu’nun 17 Ekim’de yapılacak seçimli olağan genel kurulu öncesinde mevcut başkan Müminhan Bilgin adaylığını açıkladı.

Federasyon Genel Sekreterliği'ne başvurusunu yapan Türkiye Eskrim Federasyonu Başkanı Müminhan Bilgin, 2007 yılında seçildiği başkanlık görevine 2 dönem ve 5 yıldır devam ettiğini dile getirerek, 17 Ekim’deki genel kurulda 3. dönem için delegelerin oylarına talip olduğunu ifade etti.

5 yıllık dönemde Türk eskrimi için bugüne kadar yapılamayanları yaptıklarını dile getiren Başkan Bilgin, “Gerek idari gerek mali gerekse de sportif başarı anlamında tüm camiamızın takdirini kazanan işler yaptık. Bu 5 yılın son dönemini tarihimizde ilk kez kazandığımız iki Avrupa Şampiyonası madalyası ile taçlandırdık. Bundan sonraki hedefimiz 2016 Rio Olimpiyatları’na katılmak, Akdeniz Oyunları’nda, Dünya ve Avrupa Şampiyonalarında ve 2020 olimpiyat oyunlarında madalya getirebilmek. Bu hedefler için Türk eskrimi adına yapılması gereken her şeyi yapma kararlılığıyla yolumuza devam etmek istiyoruz. Genel kurulun desteğiyle yeniden bu göreve seçilerek projelerimizi gerçekleştireceğimize inanıyorum” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: