Bilgisayar Da, İndirim De İhtiyaç

Bilgisayarlarda yüzde 20 indirimle sezon açılışını yapan Bimeks’le, bilgisayarsız ev, işyeri, okul kalmayacak.Bilgi depolama konusunda...

Bilgisayarlarda yüzde 20 indirimle sezon açılışını yapan Bimeks’le, bilgisayarsız ev, işyeri, okul kalmayacak.

Bilgi depolama konusunda teknolojinin son ürünleri bilgisayarlar, rağbet görmeye devam ediyor. Okullarda, hastane ve işyerlerinde bilgisayar teknolojisine ihtiyaç her geçen gün artıyor. Ayrıca, özellikle bilginin seyahati, sunum, proje vb. ihtiyaçlarda da ön plana çıkan bilgisayarlar üniversite öğrencilerinin vazgeçilmezi durumunda. Bimeks tüm bilgisayarlarda geçerli yüzde 20 indirim kampanyasıyla bilgisayar almak için en doğru zamanı bekleyenlere müjdeliyor. Masaüstü bilgisayar, tablet bilgisayar ya da dizüstü bilgisayar ihtiyacınız ne olursa olsun yüzde 20 indirimle sahip olabileceğiniz bilgisayarlarda marka ya da model farkı gözetmeksiniz kampanyadan yararlanma fırsatı sunuyor.

Reklam
Reklam

Her ne kadar son teknolojideki ürüne sahip olmak istense de fiyat ürünün nereden alınacağını etkileyen önemli bir unsur olmaya devam ediyor. Bu anlamda Bimeks ‘bizden daha uygunu yok’ iddiasını ortaya koyarak yapmış olduğu yüzde 20 indirimle sonbahara hızlı bir giriş yapıyor.

KAMPANYALAR MÜŞTERİNİN İHTİYACINA HİZMET EDİYOR

Teknoloji ilerledikçe elektronik ürünler hayatımızın büyük bir kısmında yer ediniyor. Okulların açılmasıyla bilgisayarlara olan ilgi katlanmış durumda. Ayrıca bu sezon özel kullanımlarda bilginin depolanması dışında hız, verimlilik ve amaca uygun hizmet veren bilgisayarlar da ilgi görüyor. 4. çeyreğe doğru canlanan her sektör teknolojiye ve dolayısıyla bilgisayara ihtiyaç duyuyor. Müşterinin ihtiyacına yönelik bu kampanyalar teknoloji severlerin nabzını yokluyor, onları memnun etmeye çalışıyor.

Bilgisayar indirim kampanyalarının da gelişen teknolojik özelliklere ek olarak sunulması bilgi teknolojilerin büyüklüğünü yılın ilk yarısında 1 milyon 216 bin TL’ye ulaştırmıştı. Bilgi teknolojileri pazarının yılın ilk döneminde geçen yılın aynı dönemine göre büyüme oranı ise yüzde 19,7 idi. Sektörde eylül ayı itibari ile bilgisayar satışlarındaki artışların aralık ayında zirveye ulaşacağı tahmin ediliyor. Geçen yıl 3. çeyrekte 938 milyon TL olan bilgi teknolojileri pazarı 4. çeyreği 1 milyon 106 bin TL ile kapatmıştı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz