Bilgisayar Hırsızı Güven Timlerine Yakalandı

Bağcılar’da, bir alışveriş merkezine müşteri kılığında giren şahıs diz üstü bilgisayarı çaldı. Çeşitli suçlardan sabıkası...

Bağcılar’da, bir alışveriş merkezine müşteri kılığında giren şahıs diz üstü bilgisayarı çaldı. Çeşitli suçlardan sabıkası bulunan zanlı, güven timlerinin çalışmaları sonucu yakalandı. Alışveriş merkezinden yapılan hırsızlık da güvenlik kameralarına yansıdı.

Alınan bilgiye göre, Tarık A. isimli şahıs müşteri kılığında Bağcılar’daki bir alışveriş merkezine girdi. Burada bir süre ürünleri kontrol eden Tarık A., gözüne kestirdiği dizüstü bilgisayarı çaldı. Zanlının şüpheli hareketlerini fark eden görevliler polise ihbarda bulundu. Söz konusu yere gelen ve zanlıyı takip alan güven timleri, Tarık A.’yı suçüstü yakaladı. Polis merkezine götürülen ve sorgulanan zanlının çok sayıda suçtan sabıkasının olduğu belirlendi.

Reklam
Reklam

Tarık A.’nın daha önce de hırsızlıktan gözaltına alındığı ancak başka bir isim kullandığı ve sabıka kayıtlarının ortaya çıkmadığı için tutuklanmaktan kurtulduğu öğrenildi.

Bu arada, güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde zanlının alışveriş merkezine girmesi, müşteri kılığında ürünleri kontrol etmesi ve hırsızlık anı yer alıyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: