Bilgisayar için canından oluyordu

İSTANBUL (İHA) - Şirinevler'de çöken binanın enkazından çıkarılan Özkan Aysan'ın yakınları hastaneye koştu. Aysan'ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, şahsın boşaltılan binaya son anda bilgisayarını almak için girdiği öğrenildi.

Şirinevler'de büyük bir gürültüyle çöken 6 katlı binanın enkazından yaklaşık 3 saat sonra çıkarılan Özkan Aysan (33), kaldırıldığı Bakırköy Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Olayın ardından Aysan'ın yakınları hastaneye koştu. Enkazdan çıkarılan Aysan'ın sağlık durumunun iyi olduğunu söyleyen yakınları, "Zaten bina önceden boşaltılmıştı. Son anda nasıl olduysa içeri girmiş, şuan durumu iyi" dedi.

Reklam
Reklam

Özkan Aysan'ın amcasının oğlu Osman Aysan ise, binanın yeni boşaltıldığını ve yan taraftaki hafriyat nedeniyle tehlike oluştuğu için bina sakinlerinin çıkarıldığını söyleyerek, "Özkan da bir eşyasını almak için içeri girmişti. Ardından bu üzücü olay yaşandı. Şuanda durum iyi. Orada belediye başkanıyla da görüştüm. Bize yardımcı olmaya çalıştılar" diye konuştu.

Öte yandan, tercümanlık yaptığı öğrenilen Aysan'ın yurt dışına gelip gittiği, çöken binanın son katında oturduğu, binanın boşaltılmasının ardından annesi Melahat Aysan ile dışarıda kaldıkları öğrenildi.