Bilgisayar Öğretmeni Cinayetinde Ön Rapor Tamamlandı

Kadıköy’deki evinde ölü olarak bulunan bilgisayar öğretmeni İlker Şahin’in (40) ön otopsi raporu tamamlandı. Raporda...

Kadıköy’deki evinde ölü olarak bulunan bilgisayar öğretmeni İlker Şahin’in (40) ön otopsi raporu tamamlandı. Raporda İlker Şahin’in biri çenesinin altına diğeri gözünün altına olmak üzere iki tabanca mermisiyle öldürüldüğü tespit edildi. Eşinden boşandıktan sonra yalnız yaşayan öğretmeni öldüren kişi ya da kişilerin yakalanması için polis ekiplerinin çalışmaları sürüyor.

Kadıköy Caferağa Mahallesi Sivastopol Sokak’taki evde meydana gelen olayda İlker Şahin evinde ölü olarak bulunmuştu. Kadıköy’deki Aramyan Uncuyan İlköğretim Okulu’nda 9 yıldır bilgisayar öğretmeni olarak görev yaptığı öğrenilen İlker Şahin’in eşinden bir süre önce ayrıldığı ve yalnız yaşadığı tespit edilmişti.

Reklam
Reklam

Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra Adli Tıp Kurumuna kaldırılan ilker Şahin için hazırlanan ön raporda ölüm sebebi belirlendi. Adli Tıp Kurumu yetkilileri İlker Şahin’in başında iki adet mermi çekirdeği bulunduğunu belirtti. Raporda biri çenesinin altından diğeri, sol gözün altından giren mermilerin İlker Şahin’in hemen ölümüne neden olduğu belirtildi.

Olay yerinde silah bulunamadığı için intihar ihtimalinin değerlendirilmediği olayda, İlker Şahin’in bilgisayar ve cep telefonu kayıtlarını inceleyen polis, Şahin tüm ilişkilerini inceliyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: