Bilim Çocuk Dergileri Öğrencilere Ulaştı

TÜBİTAK Bilim ve Toplum Hizmeti birimi tarafından gönderilen “Bilim Çocuk Dergisi”nin eski sayıları 80.Yıl Yerköy...

TÜBİTAK Bilim ve Toplum Hizmeti birimi tarafından gönderilen “Bilim Çocuk Dergisi”nin eski sayıları 80.Yıl Yerköy Ortaokulu altıncı sınıf öğrencilerine dağıtıldı.

80.Yıl Yerköy İlköğretim Okulu Fen ve Teknoloji Öğretmeni Sebahattin Bircan, yaklaşık bir hafta önce TÜBİTAK Bilim ve Toplum Hizmeti birimine dilekçe göndererek hem öğrencilerin bilgi ve teknolojiye olan meraklarını arttırmak hem de okulun kütüphanesine kaynak eser kazandırmak için kendilerinden kaynak kitap ve dergi talebinde bulunduklarını belirterek, “Onlarda bizi kırmayıp 3 koli dergi gönderdiler. Bugün elimize ulaşan dergileri 6.sınıf öğrencilerimize dağıtarak bu dergileri okumalarını tavsiye ettik ” dedi.

Reklam
Reklam

Öğrencilerin dergileri aldıkları an ki sevinçlerinin görülmeye değer olduğunu ifade eden Bircan, “Umarım öğrencilerimiz bu dergilerden hedeflediğimiz şekilde faydalanır, modern ve büyük Türkiye'nin varlığını devam ettirmesinde aklı hür, vicdanı hür birer bireyler olarak kendilerini yetiştirip aktif rol alırlar. Bugün yaklaşık yüz öğrencimize dağıttığımız Bilim Çocuk dergilerinin bugünün çocuğu fakat yarının büyüğü olacak öğrencilerimize hayatları boyunca faydalı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: