Bilim insanları Samsun Finalde buluştu

Özel Samsun Final Okulları 5C Sınıfı Öğrencileri “#okulheryerde #heryerdeokul” projesi kapsamında Fen Bilimleri Öğretmenleri Deniz Tamokur rehberliğinde bilim insanlarını canlandırdı.Öğrenciler etkinlik sürecinde okulda bulunan öğrencilere bilim insanlarının hayat hikayelerini ve bilime yaptıkları katkıları anlatıp, deneylerini yaparak bilim insanlarını her yönüyle tanıttı.

Özel Samsun Final Okulları 5C Sınıfı Öğrencileri “#okulheryerde #heryerdeokul” projesi kapsamında Fen Bilimleri Öğretmenleri Deniz Tamokur rehberliğinde bilim insanlarını canlandırdı.
Öğrenciler etkinlik sürecinde okulda bulunan öğrencilere bilim insanlarının hayat hikayelerini ve bilime yaptıkları katkıları anlatıp, deneylerini yaparak bilim insanlarını her yönüyle tanıttı. Bu etkinliği yaparak yaşayarak gerçekleştiren öğrenciler empati de yaparak arkadaşlarına bir şeyler öğretmenin keyfini çıkardı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz