Bilim Merkezi’nde Yaz Atölyeleri Başlıyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Turkcell Gezegenevi ve Bilim Merkezi'nin yaz atölyeleri bölümü açılıyor.Merkez’de öğrencilere yönelik yaz...

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Turkcell Gezegenevi ve Bilim Merkezi'nin yaz atölyeleri bölümü açılıyor.

Merkez’de öğrencilere yönelik yaz atölyeleri 17 Haziran tarihinden itibaren başlıyor. 2 Ağustos'a kadar sürecek olan atölyelere kayıt yaptırmak için ailelerin acele etmelerini isteyen yetkililer, atölyelerin her gün 13:00 ile 17:00 saatleri arasında hizmet vereceğini ifade etti.

Bir gün sürenler yaz atölyelerinde öğrencilerden 20 lira ücret alınacağını, iki gün süren atölyelerde öğrenciden 30 lira alınacağı ve DNA, teleskop ve rüzgar tarlası gibi konuların eğitiminin verileceği belirtildi.

Reklam
Reklam

Üç gün sürenler atölyelerde öğrencilerden 45 lira alınacağı ve mozaik atölyesinde eğitim verileceği belirtilirken, beş günlük süren atölyelerde model uçak eğitim verileceği ve öğrencilerden 75 lira alınacağı açıklandı.

Ücretlere üretilecek ürünler (çılgın laboratuar, dondurma-gazoz, jeodezik kubbe ve luna kinetik atölyeleri hariç) ve ara ikram dahil olduğu belirtildi. Yani üretilen ürünü öğrencinin atölye sonunda alıp götürebileceği belirtildi. Model uçakta; uçak, teleskop atölyesinde teleskop, güneş robotu atölyesinde güneş enerjisiyle çalışan robot ve benzeri gibi ürünlerin yapılacağı bilgisi verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz