Bilim Olimpiyatı Sınavına Büyük İlgi

Özel Antalya Envar Koleji İlköğretim Okulu'nda yapılan 'Bilim Olimpiyatı Sınavı', yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi.

Özel Antalya Envar Koleji İlköğretim Okulu'nda yapılan 'Bilim Olimpiyatı Sınavı', yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi.

Envar Koleji İlköğretim Okulu Müdürü Yüksel Arslan, 'Bilim Olimpiyatı Sınavı' ile ilgili olarak, "Olimpiyatlar, öğrencilerimizin istek ve yeteneklerini daha da belirginleşmesini sağlıyor. Bu yüzden olimpiyatları öğrencilerimizin kendilerini ifade edebilecekleri imkanlar olarak görüyoruz. İlim, irfan yolunda yapılan bütün çalışmalar, geleceğin aydınlık yarınlarını oluşturacaktır" dedi.Arslan, olimpiyatlara ilginin yüksek olmasından dolayı Envar Eğitim Kurumları olarak memnuniyet duyduklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Envar Eğitim Kurumları Genel Müdürü Kadir Sözen ise, sınava katılımın yoğun olmasından dolayı, memnuniyetini ifade ederek, sınav sürecini tamamlayan öğrenci, öğretmen ve kurum çalışanlarına teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: