Bilim Parkı Kros Yarışlarına Ev Sahipliği Yaptı

Atletizm Federasyonu’nun ‘Atletizmi Geliştirme Projesi’ kapsamında düzenlediği kros yarı final müsabakaları, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ve...

Atletizm Federasyonu’nun ‘Atletizmi Geliştirme Projesi’ kapsamında düzenlediği kros yarı final müsabakaları, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü işbirliğiyle Bilim Kültür ve Sanat Parkı’nda yapıldı.

35 ilden 350’ye yakın sporcunun katıldığı müsabakalarda, bin 500 metre yarışlarında kızlarda Aksaray il takımı, erkeklerde ise Manisa il takımı birinci oldu. 2 bin metre kızlarda ise Isparta il takımı birincilik kürsüsünde yerini alırken, erkeklerde Konya il takımı birinci geldi. Çekişmeli mücadelelere sahne olan yarışlarda dereceye giren takımlar, 19 Mayıs’ta Ankara’da düzenlenecek olan final müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

Reklam
Reklam

Yarışlar sonunda, dereceye giren sporcu ve takımlara ödülleri Gençlik ve Spor İl Müdürü Hüseyin Aksoy, Büyükşehir Belediyesi Spor Faaliyetleri Şube Müdürü Neşet Arduç, Atletizm Federasyonu Başkanı Mehmet Terzi ve eski milli atlet İsmail Akçay tarafından verildi.

Ödül töreninde konuşan Büyükşehir Belediyesi Spor Faaliyetleri Şube Müdürü Neşet Arduç, Büyükşehir Belediyesi’nin amatör sporu her zaman desteklediğini belirterek, yarışlara katılan sporcu ve antrenörlere teşekkür etti ve başarılarının devamını diledi.

Atletizm Federasyonu Başkanı Mehmet Terzi ise, Eskişehir’in her geçen gün daha fazla spor etkinliğine ev sahipliği yaptığını söyleyerek, amatör sporun her zaman yanında olan Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen başta olmak üzere etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz