Bilim Sanayi Ve Teknoloji İl Müdürlüğü'nden Eğitime Destek

Bilim Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü'nce Köprüköy ilçesine bağlı Yağan Cumhuriyet İlköğretim Okulu'na bilgisayar laboratuvarı kuruldu.

Bilim Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü'nce Köprüköy ilçesine bağlı Yağan Cumhuriyet İlköğretim Okulu'na bilgisayar laboratuvarı kuruldu.

Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İlhan Aydın, Yağan Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nda düzenlenen törende yaptığı konuşmada, okula 13 bilgisayar verdiklerini anımsatarak, öğrencilere karne hediyesi olarak, bilgisayar laboratuvarı kurduklarını ifade etti.

Eğitime destek çalışmalarının toplumun gelişmesi açısından önemli olduğunu belirten Aydın, "Okul müdürümüz kurumumuzu ziyarete gelmişti, bilgisayara ihtiyacı olup olmadığını sordum. Müdürümüz okulun bilgisayara ihtiyacı olduğunu ifade etti. 13 bilgisayar vererek okula katkıda bulunduk. Öğrencileri bilgisayarların başında görmek bizleri çok mutlu etti" dedi.

Reklam
Reklam

Yağan Cumhuriyet İlköğretim Okulu Müdürü Hüseyin Kutlu da 1997 yılında okul bilgisayar laboratuvarının kurulduğunu ancak,bilgisayar yetersizliği nedeniyle faal olamadığını belirterek, yeni laboratuvarın kurulmasını sağlayan Aydın'a teşekkür etti.

Okulda 703 öğrencinin eğitim aldığını anımsatan Kutlu, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü'nün bu çalışmasının tüm kurumlara örnek olmasını istedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: