Bilim Şenliğinde Öğrenciler Marifetlerini Sergiledi

Adıyaman'ın Kahta İlçesinde bilim şenliği düzenlendi.

Adıyaman'ın Kahta İlçesinde bilim şenliği düzenlendi.

Kahta İlçe merkezi ve köylerde bulunan ilköğretim okullarının katıldığı şenlikte, öğrenciler marifetlerini sergiledi. Programa katılanlar açılış öncesi sergiyi gezdi. Birbirinden ilginç buluşların sergilendiği serginin açılış programı Kültür Sitesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Açılışa Adıyaman Alay Komutanı Jandarma Albay Yusuf Yalçın, İl Milli Eğitim Müdürü Seyfi Özkan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Bilici, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Mehmet Sait Uluçay, Kahta Kaymakamı Metin Esen, Kahta Belediye Başkanı Yusuf Turanlı, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, eğitimciler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda, öğrenciler tanınmış türkülerin uyarlamalarını seslendirdi. Daha sonra programla ilgili konuşmalar yapıldı. Kahta Kaymakamı Metin Esen ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadun Kılınç birer konuşma yaptı.

Reklam
Reklam

Yapılan konuşmaların ardından öğrenciler tarafından skeç gösterisi düzenlendi. Gösterinin ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadun Kılınç, milli eğitim müdürlüğünün projeleri hakkında slayt gösterisi eşliğinde bilgi verdi. Öğrencimiz bizi çaya bekliyor projesinde velileri en çok ziyaret eden okulların müdürlerine ve okul aile birliği başkanlarına teşekkür belgelerini İl Milli Eğitim Müdürü Seyfi Özkan takdim etti. Salonda düzenlenen programın ardından Kültür Sitesi bahçesinde konser düzenlendi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: