Bilim Ve Bahar Şenliği

Ordu - Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından "Bilim ve Bahar Şenliği" düzenledi.<br> Etkinlik kapsamında, TÜBİTAK, Bu Benim Eserim, Şimdi

Ordu - Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından "Bilim ve Bahar Şenliği" düzenledi.
Etkinlik kapsamında, TÜBİTAK, Bu Benim Eserim, Şimdi Düşünme Zamanı, El ürünleri, Ulusal ve Uluslararası alanda derece almış projelerin sergileri açıldı.
Tayfun Gürsoy Parkı'nda, şenliğin açılış konuşmasını yapan İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan, Ordu'da dördüncüsü düzenlenen bilim şenliğinin bahar şenliği havasında yapılacağını belirtti.
Şenliğin, ilk defa açık havada halkla iç içe düzenlendiğini anlatan Türkkan, "Şenliğimizde Bu Benim Eserim proje yarışmasından 13, TÜBİTAK tarafından ortaöğretim öğrencilerine yönelik düzenlenen proje yarışmalarından 24 ve Milli Eğitim Bakanlığı'nca düzenlenen Şimdi Düşünme Zamanı adlı proje yarışmasında 45 olmak üzere yarınlar için umut veren toplam 82 adet poje şenlik boyunca sergilenecektir. Sergi sonrası ise etkinliğimiz halk konserleri ve havai fişek gösterisi ile devam edecektir" dedi.
Konuşmanın ardından Türkkan ile Vali Yardımcısı Salih Yüce ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Selami Aydın sergi alanını gezdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: