Bilim Ve Proje Şenliği Belediye Yönetiminden De Tam Not Aldı

Öğrencilerin hazırladığı 2. Bilim ve Proje Şenliği'ne katılan Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yalçın, çalışmaları...

Öğrencilerin hazırladığı 2. Bilim ve Proje Şenliği'ne katılan Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yalçın, çalışmaları çok başarılı buldu ve öğrencileri tebrik etti.

Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yalçın, 75. Yıl Cumhuriyet Lisesi Spor Salonu'nda düzenlenen 2. Bilim ve Proje Şenliği'ne katıldı. Beylikdüzü'ndeki okulların hazırladıkları projelerle hazırlanan şenliğin açılış kurdelesini kesen Yalçın, programda sergilenen çalışmaları tek tek inceledi. Etkinlikte Başkan Yusuf Uzun'un da selamını ileten Yalçın, "Muasır medeniyet seviyesine yükselen öğrencilerimizin hazırladığı, bu başarılı projeler, ilerlemenin göstergesi! Belediye yönetimi olarak bizler de eğitime destek konusunda elimizden gelen desteği sunmaya devam edeceğiz. Bu şenliği çok başarılı bulduk. Etkinlikte emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Programa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hacıoğlu da katıldı. Hacıoğlu, "Çok daha gelişmiş bir Türkiye için öğrencilerimizin attığı bu adımlar çok önemli, hepsini kutluyorum" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: