"Bilinçli Gençlerle Sağlıklı Yarınlar" Projesi

EDİRNE (AA) - Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi'nce düzenlenen "Bilinçli Gençlerle Sağlıklı Yarınlar" projesi kapsamında, gençler girişimcilik konusuna yönelik bilgilendirildi.

EDİRNE - Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi'nce düzenlenen "Bilinçli Gençlerle Sağlıklı Yarınlar" projesi kapsamında, gençler girişimcilik konusuna yönelik bilgilendirildi. Edirne Gençlik Merkezi'nden yapılan yazılı açıklamada, projenin AB Bakanlığı, Türk Ulusal Ajansı, Erasmus Gençlik Programı kapsamında uygulandığı belirtildi. Gençlerin gelişimi için çeşitli programlar düzenlendiği aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi: "Edirne Gençlik Merkezi konferans salonunda gerçekleştirilen seminer programında katılımcılara aktif bir vatandaş olma yolunda yeni bilgi ve yetenek kazanmalarını, gençlik ve gençlik alanlarındaki bilgi akışından haberdar olmaları, yönetim ve yönetim modelleri üzerine analitik düşünmeyi, yönetim mekanizmaları ile tanışmalarını, sürdürülebilirliği, organizasyon şemaları hakkında bilgi sahibi olmaları, konularında bilgiler verilerek girişimciliği artırmayı hedeflemektedir. Girişimcilik semineri programında, Eurodesk Türkiye Temas Noktası olan Edirne Gençlik Merkezi'nin gençler için eğitim ve gençlik alanlarındaki Avrupa fırsatları ve gençlerin Avrupa faaliyetlerine katılımı hakkında Eurodesk'in sunduğu hizmetler hakkında bilgiler verildi. Edirne Gençlik Merkezi Liderleri tarafından uygulanan proje kapsamında yapılan girişimcilik semineri programına katılan kişilere 40 soruda Avrupa Gönüllülük Hizmeti kitapçığı dağıtılarak program sonlandırıldı."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: