Bilişim Akademisi kadınlara ücretsiz bilgisayar eğitimi verecek

Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı, Kalkınma Bakanlığı, Microsoft, Habitat Kalkınma ve Yönetişim Derneği ortaklığında yürütülen bilişim...

Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı, Kalkınma Bakanlığı, Microsoft, Habitat Kalkınma ve Yönetişim Derneği ortaklığında yürütülen bilişim projeleri kapsamında açılan 'Bilişim Akademisi', kadınlara ücretsiz bilgisayar eğitimi veriyor.
Bilişim Akademisi, ‘Bilenler Bilmeyenlere Bilgisayar Öğretiyor’ ve Teknosa desteği ile ‘Kadın için Teknoloji’ eğitimleri başlattı. Eğitimler Düzce Gençlik Meclisi üyesi Selahattin Gökçe tarafından ücretsiz olarak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü binasındaki Ahmet Şengül Bilişim Akademisi’nde verilecek.
Eğitimle ilgili açıklama yapan Selahattin Gökçe, “Kadın için Teknoloji' kapsamında kadınlara ücretsiz olarak temel bilgisayar eğitimi veriyoruz. İlk kursumuz başladı. Katılmak isteyen herkes kursa başvuru yapabilir. Eğitimin sonunda kursiyerlere katılımcı belgesi de verilecek. Tüm kadınları eğitime bekliyoruz.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz