Bilişim Haftası

AK Parti Niğde İl Başkanı Ahmet Özmen, "Bilişim Haftası" dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

AK Parti Niğde İl Başkanı Ahmet Özmen, "Bilişim Haftası" dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Bilişim teknolojilerindeki değişimin ekonomik, sosyal ve kültürel hayatın her alanını ve toplumun tüm kesimlerini etkilemekte olduğunu belirten Özmen, yaptığı yazılı açıklamada şunlara değindi:

"Bilişim dünyasının gelişimi olarak ortaya çıkan e-hizmet sayesinde, kamu hizmetlerinin sunum şekilleri ve iş dünyasının iş yapma usulleri hızlı bir şekilde değişmiştir. Bilgi çağını yaşadığımız bu dönemde özellikle eğitim, sağlık, adalet, savunma sektörleri olmak üzere tüm sektörlerde köklü bir değişim ve gelişim yaşanmaktadır. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen Fatih Projesi, devletimizin bilişime ne kadar önem verdiğinin açık göstergesidir. Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okul ve kurumlarımızın bölgesel farklılıkları gidermek amacıyla, 2014 yılı sonuna kadar tümünün bilişim teknolojilerinden yararlanması sağlanacaktır."

Reklam
Reklam

Muhabir: Murat Kaya

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: