Bilişim Sektörünün Sorunları Ve Çözümleri

OMÜ Vezirköprü Meslek Yüksek Okulu tarafından, Bilgisayar Teknolojileri Bölümü öğrencilerine yönelik olarak, “Bilişim Sektörünün Sorunları...

OMÜ Vezirköprü Meslek Yüksek Okulu tarafından, Bilgisayar Teknolojileri Bölümü öğrencilerine yönelik olarak, “Bilişim Sektörünün Sorunları ve Çözümleri” konulu konferans verildi.

Vezirköprü Meslek Yüksek Okulu Sinema Salonu’nda verilen konferansa, Samsun MYO Bilgisayar Teknolojileri Bölümü Öğretim Görevlisi Kemal Özcan konuşmacı olarak katıldı. Bilişim sektörünün günümüzdeki durumunu ve mevcut sorunlarını genel olarak sıralayan Özcan, öğrencilerin edinmeleri gereken yeterlilikler, belge ve sertifikalar hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

Reklam
Reklam

Konuşmasının sonunda öğrencilerden gelen soruları da cevaplayan Kemal Özcan’a, Yüksekokul Müdürlüğü tarafından çiçek ve plaket takdimi ile etkinlik sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: