Bilkent'te Proje Fuarı

Bilkent Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü tarafından, "10. Proje Fuarı ve Yarışması" etkinliği gerçekleştirildi.

Bilkent Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü tarafından, "10. Proje Fuarı ve Yarışması" etkinliği gerçekleştirildi.

Etkinliğe, Bilkent Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdullah Atalar ve Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müsteşarı Ziya Altunyaldız, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşarı Ersan Aslan, Verimlilik Genel Müdürü Anıl Yılmaz, TÜBİTAK Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Başkanlığı (TEYDEB) Başkanı Fatih Yülek, TÜBİTAK Bilim İnsanı Destekleme (BİDEB) Daire Başkanı Şemşettin Türköz, Türk Sanayici ve İş Adamları Vakfı (TÜSİAV) Başkanı Veli Sarıtoprak, akademisyenler, şirket temsilcileri, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı.

Reklam
Reklam

Bilkent Üniversitesi, "Üniversite Endüstri İşbirliği Programı" kapsamında 10 yıldır Endüstri Mühendisliği Proje Fuarı ve Yarışması düzenliyor.

Endüstri Mühendisliği Bölümü son sınıf öğrencilerinden oluşan ekipler bu yıl 22 projeye imza attı. Bu projelerde 125 öğrenci aktif olarak çalıştı. Şimdiye kadar 66 şirketle 291 proje gerçekleştirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: