BİM Aktüel'de bu hafta neler var?

BİM Aktüel kataloğu ile pek çok müşteriye ulaşmayı amaçlamaktadır. Peki, bu indirim katalogları ne kadar sürede yayınlanıyor? İşte BİM Aktüel ve merak ettiğiniz tüm detaylar haberimizde!

BİM Birleşik Mağazalar A.Ş. adı altında kurulmuş olan günümüz marketleri arasında perakende indirim olarak toplumun bir kesimi için vazgeçilmez bir yere sahiptir. Genel olarak gıda sektörüne hizmet veren BİM, Türkiye bünyesinde toplam 5140 şube gibi ciddi bir rakama ulaşmıştır. Türkiye dışında toplam 366 mağaza ile Fas ve Mısır’da faaliyet göstermektedir. Toplam 30.000 ‘i aşkın çalışanıyla her geçen gün büyümektedir. Geçtiğimiz yıllarda Türk Telekom ile yaptıkları çalışmayla kendi sanal GSM markaları olan BİMCell’i hayata geçirmişlerdir.

Reklam
Reklam

BİM AKTÜELE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

BİM Aktüel Nedir?

BİM Aktüel satışını üstlendiği ürünleri halk ile tanıştırırken bunların kalite ve ucuzluğunu ele alarak tanıtımını yapmaktadır. Bu ürünleri tanıtmak içinde BİM Aktüel adı altında bir katalog yayınlamaktadır. Bu katalog ürünlerin tanıtımı açısından oldukça etkili bir yoldur. Güncel indirimleri kataloglayarak dağıtımı yapılmaktadır. Son kullanıcının eline geçen katalog ile reklam tanıtımı tamamlanmış olur.

BİM Aktüel Ne Sıklıkla Yayınlanır?

BİM Birleşik Mağazaları A.Ş. ürünlerinin tanıtımı aşamasında birçok yol izlemektedir. Bu yollardan en etkililerinden biri olan tartışmasız kataloglardır. BİM Aktüel adı altında haftalık olarak yayınladığı katalogla büyük satış başarılarına ulaşmıştır. BİM Aktüel’in başarısını gören BİM paylaşımlarını düzenli ve stratejik bir şeklide yapmıştır. Genel anlamda gıda sektörüne hizmet eden BİM yaptığı kampanyalar ile genel konseptinin dışına çıktığı da olur. BİM Aktüel’in içeriğinde gıda dışında teknolojik aletler, spor aletleri, moda ürünleri gibi birçok alanda birçok ürün bulunmaktadır. Tabii ki bu ürünler stoklarla sınırlı ve kampanya kapsamındadır. İşte bu ürünleri ve kampanyaları ayda 4 veya duruma göre 5 kez yayınladığı BİM Aktüel kataloğunda ürünlere yer verir ve tanıtır.

Reklam
Reklam

BİM Aktüel’e Nerden Ulaşılır?

BİM, mağazasının bulunduğu bölgelerde bu katalogların dağıtımını sağlar. Bunun dışında BİM Aktüel’e, BİM Birleşik Mağazaları A.Ş. resmi internet sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz. Ayrıca bu tür aktüel katalog ve dergilerin paylaşımlarının yapıldığı birçok blog ve site bulunmaktadır. Bir alternatif olarak da mobil platformda sunulan Bim Aktüel Ürünler uygulaması ve birçok güncel aktüel katalog paylaşımı yapan uygulamalardan ulaşabilirsiniz