Bimeks Elazığ mağazası hizmete girdi

Türkiye’de teknoloji perakendeciliğinin ilk markası olan Bimeks, 54. mağazasının açılışını Elazığ'da gerçekleştirdi. Bimeks mağazalarının olduğu...

Türkiye’de teknoloji perakendeciliğinin ilk markası olan Bimeks, 54. mağazasının açılışını Elazığ'da gerçekleştirdi. Bimeks mağazalarının olduğu 33. şehir olan Elazığ mağazasına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Elazığ Merkez, Gazi Caddesi Muammer Çorbacıoğlu Sokak'taki açılışa Elazığ Vali Yardımcısı Altuğ Çağlar, Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar, Elazığ franchise ortağı Hükmü Şağbanşua ve Ahmet Şağban Şua katıldı. Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar açılışta yaptığı konuşmada, “Hedeflerimiz doğrultusunda emin adımlarla ilerliyoruz. Biz bu yıl sonuna kadar tüm yurtta 56 mağaza sayısına ulaşmayı planlıyorduk. Bugün 54. mağazamızı açtık. Eylül sonuna kadar 56 mağazayı açmış olacağız. Bu hızlı büyüme, hedeflerimizde revizyon gerektirdi. 2011 yıl sonuna kadar tüm yurtta 65 mağazamız ile iyi fiyatlı teknoloji hizmetini daha geniş kitlelere ulaştıracağız. Elazığ mağazamız tüm Elazığlılara hayırlı olsun.” şeklinde konuştu.
Elazığ mağazası franchise ortağı Ahmet Şaban Şua ise şunları söyledi: “Elazığ halkı teknolojiyi seviyor ve kullanıyor. Bu ihtiyacı uygun fiyatlarla karşılayacakları bir markanın şehrimize gelmesine vesile olduğum için gururluyum. Bimeks yetkililerine katkılarından dolayı teşekkür ederim.”
Teknoloji müşterilerinin her alışverişinde bedava uçuş mili kazanabileceği Bimeks Elazığ mağazası 320 metrekare alanda hizmet verecek ve bilgisayardan cep telefonuna, televizyondan fotoğraf makinesine, oyun konsolundan araç teknolojisine, küçük ev aletlerinden aksesuara yüzlerce çeşit tüketici elektroniği ürününü Elazığlıların hizmetine sunacak.
Her açılışta olduğu gibi Elazığ açılışında da pek çok üründe açılış indirimi uygulandı. Bimeks’in kampanya ürünlerinden LG 82 ekran LCD TV 1099 TL yerine 999 TL’den, HP Compaq Mini netbook KDV hariç 319 $ yerine 199 $, Rowenta Elektrikli süpürge 199 TL yerine 99 TL’den, Transcend 8 GB flash bellek 27,90 TL yerine 19.90 TL satışa sunuldu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz