Bimeks Tüm Zamanların Rekorunu Kırdı

Teknoloji pazarındaki büyük rekabete rağmen zoru başaran Bimeks, 12. ay mağaza cirolarında bir önceki yılın...

Teknoloji pazarındaki büyük rekabete rağmen zoru başaran Bimeks, 12. ay mağaza cirolarında bir önceki yılın 12. ayına göre dolar bazda yüzde 84 büyüme kaydederek, tüm zamanların rekorunu kırdı. Bu başarıdaki en önemli etkenler ise Bimeks’in televizyon, akıllı telefon ve tabletteki yüksek büyümesi oldu.

22 yıl önce teknoloji perakendeciliğini başlatan Bimeks son 3 yıldır sektör ve rakiplerinden daha fazla büyüme kaydetti. Teknoloji pazarındaki büyük rekabete rağmen Bimeks, 12. ay mağaza cirolarında bir önceki yılın 12. ayına göre dolar bazda yüzde 84 büyüdü.

Reklam
Reklam

Bimeks, yılın son ayında yaptığı atakla televizyon satışlarında yüzde 290, mobil, akıllı telefon satışlarında yüzde 200, tablet satışlarında yüzde 710, notebook satışlarında ise yüzde 45 artış göstererek büyük bir başarıya daha imza attı.

TÜKETİCİLER BİMEKS’E BAKMADAN TELEVİZYON VE AKILLI TELEFON ALMAYACAK

Yıllardır bilgisayar satın alırken tüketicinin ilk tercihi olan Bimeks artık televizyon, akıllı telefon alırken de tüketicinin ilk adresi olacak. Bimeks’in Türkiye genelinde 42 ilde 69 mağazası ile yaygın olması, rakiplerine oranla bol çeşitle daha iyi fiyatlar sunması, müşteriyi mutlu edecek farklı hizmetler ve kampanyalar yapması nedeniyle tüketiciler, teknoloji alışverişinde Bimeks’i tercih ediyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: